In English | Studentbostäder | Cookies | Detaljsök

Bo naturnära i nybyggt
Löjtnanten - Västra Berga

Nu kan du "boka dig" för specifik lägenhet med inflyttningsdatum den 1 februari 2007. Adressen är Knektgatan 2.

Boka här >>
Kryssa för Nyproduktion - Löjtnanten och klicka på Sök.

Lägenhetsvisning >>
VR-Filmen är en interaktiv film där du själv gör en rundvandring i en lägenhet. (Du manövrerar dig lätt med hjälp av muspekaren) För att kunna se filmen, behöver du ladda hem en programvara (EON). Klicka på VR-Filmen och följ anvisningarna. Lycka till! OBS! Systemkrav:WIN/32MB grafikkortsminne/Pentium 700Mhz/128 RAM.

Vi bygger nya bostäder i Löjtnanten
Tillsammans med NCC bygger Stångåstaden 141 nya lägenheter i kvarteret Löjtnanten vid Knektgatan i Västra Berga. I etapp 2 bygger vi attraktiva lägenheter ovanpå befintliga garage. Med hiss till bilen. Och med vackra Tinnerbäckslandskapet som granne.

Men en skön miljö handlar inte bara om det yttre. Miljötänkandet har genomsyrat hela projektet. Från materialval och tekniska system till ventilationssystem som både ger låg energiförbrukning och behagligt inomhusklimat. Dessutom är diskbänksskåpets pecialinrett för att du ska kunna källsortera.

Hög standard och möjlighet att välja till
Lägenheterna är väl planerade och har hög standard redan från början. Med t.ex. klinker i hall, ekparkett i vardagsrum och sovrum, brandvarnare, kabel-tv (basutbudet ingår i hyran) och uttag för "riktigt" bredband. Lägenheterna är t o m förberedda för ditt eget lokala nätverk med tomdosor i sovrum och vardagsrum. Du kan dessutom höja standarden ytterligare genom egna tillval, t.ex. en diskmaskin.

Lägenhetsförråd finns i ett särskilt gårdshus. Där lämnar du också dina hushålls och grovsopor. Praktiskt.

Service och kommunikationer
I Berga Centrum hittar du all tänkbar service. Som livsmedelsaffär och andra butiker. Som vårdcentral och apotek. Som dagis, fritidsgård och skolor. Bussarna till city går ofta. Men du kan faktiskt lika gärna gå, eller ta cykeln. Längre är det inte.

För mer information eller frågor!
Välkommen att ringa Maria Johansson, telefon 013-20 85 22.

Lägenhetsfakta, södra delenHyror  
2:or 5 325-5 838 kr/mån
3:or 6 841-7 320 kr/månStorlek på lägenheter
2:or 57-70 m2
3:or 78-83 m2

 

Inflyttningstider

1 februari 2007
1 mars 2007

 Lägenhetsfakta, senior

I tredje etappen, också i Knektgatans södra del, bygger vi attraktiva lägenheter för seniorboende. Preliminär inflyttning 1 maj och 1 juni 2007. Mer information kommer under hösten 2006.

Skicka intresseanmälan för Löjtnanten, seniorboende >>
FlygbildSödra delen


 
  « Tillbaka
  AB Stångåstaden, 013-20 85 00, Felanmälan 013-10 02 84, För mer kontaktinformation, klicka här »
  Copyright © 2006 AB Stångåstaden Vitec Invision AB