Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/huggse/public_html/davanna/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/huggse/public_html/davanna/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/huggse/public_html/davanna/wp-includes/theme.php on line 508
Davannas resa grandisimo 2008 » Blog Archive » En liten filmrecension

En liten filmrecension

renidiotiEn dag såg jag Meet the Spartans på bio. Det är en parodi på den redan fåniga 300, så de borde inte kunna misslyckas med ett så tacksamt ämne. Men Meet the Spartans var så jävla kass, va! För att göra en relevant jämförelse så var den som värsta stinkande turistdiarrén. Ömsom rinnande, ömsom sprutande av vämjelig uselhet. Han, ingen tvekam om att det är en han, som bestämde att sån skit ska få finnas borde pryglas med en kärve rostig taggtråd indränkt i Thorsten Flincks sura bakfyllepiss!

Under en och en halv timmes pina satt jag kallsvettig och vred mig på den gamla porrfilmsbiografens inplastade säten, uppfylld av ångest för alla inblandade i produktionen. I jämförelse med författarna av Meet the Spartans - Jason Friedberg och Aaron Seltzer - så framstår plötsligt Kevin Smith, Will Ferrell och Stefan&Krister-Krister Claesson som komiska genier. Tydligare kan det inte sägas.

När Meet the Spartans var som allra bäst, på filmens absoluta höjdpunkt, så var den tamefan helt jävla värdelös.

9 kommentarer to “En liten filmrecension”

 1. fannypack säger:

  men vad trodde ni egentligen?! att den i alla fall skulle vara seeable? om man självvalt sätter sig och ser sådana filmer får man skylla sig själv. jesus!

 2. Anonym säger:

  Den var alltsa sa dalig att det var raka vagen till internetcafeet bara for att fa ur sig denna (speciellt Davids eller?!) frustration…?!

  Sjalv har jag upptackt en forkylnings magiska krafter… efter en lang tids arbetssokande sa ringer helt plotsligt flera rekryterare och foretag och vill ha tag pa mig nar jag sitter har hemma och ar sjuk! Tva dagar hittills, imorgon kanske jag vinner pa lotteriet om det har fortsatter! Maste bara kopa en lott forst…

  Ha’t sa gott dar borta!! Se upp for hajar och andra harliga djur!

  (for ovrigt, min forsta instinkt nar jag sag mitt livs forsta stingrocka ute i havet nar jag snorklade var inte, som jag forutspatt, FLY utan FORT FORT SIMMA EFTER!! jag forvanade mig sjalv dar!)

 3. Bo säger:

  Du fick aldrig idén att faktiskt resa dig upp och gå därifrån innan filmen var slut?

 4. Lillasyster säger:

  Var är du Johanna?

  David var har du gjort av Johanna någonstans? Varför är det bara du som skriver och varför använder du bara jag form. Var är din flickvän? Jag blir nästan lite orolig.

 5. Birgitta säger:

  Hej J+D.
  Var är ni någonstans? Det var längesedan vi hörde av er. Är ni fortfarande kvar i Bolivia? Jag har försökt att nå dig son via din mail men det fungerar tydligen inte. Finns det något annat forum för att få kontakt?
  Vi mår bra. Vår resa till Vietnam var mycket intensiv och händelserik. Kanske lite för få lugna stunder. Just nu har vi typiskt vårväder. Snö, regn,och sol. I helgen var vi på St Jörgen Park Resort- ett hyperflott hotell byggt av Bergman&Höök.
  Företaget firade 15-års jubileum-alla anställda och fruar var inbjudna. Mycket uppskattat.
  Kram B

 6. David säger:

  Vada? Min mail funkar finfint. Om du anvander passagen-mailen, alltsa? Och det gor du ju. Men vi kollar inte internet sa ofta har ute i Panamas skargard.

  Min mobiltelefon har daremot muppat ur sa det ar ingen idé att ringa eller SMS:a langre. Ska se om jag far igang den igen, hoppas hoppas…tur att vi har Johannas mp3-spelare!

  Dessutom sa var det Johanna som skrev det senaste inlagget, jag somnade pa bion. Men jag haller med om allt, speciellt att Will Ferrell ar en overskattad javla sopa.

 7. Johanna säger:

  Jag lever, jag mar bra och jag ar delaktig i allt som skrivs pa sidan. Jag star for hmm… iallafall det mesta av det!
  Anonym-Agneta??? du har varit min motivation under dykkursen: Klarade Agge det, sa klarar jag! Tackar for det!
  Kram, kram

 8. Agneta säger:

  Anonym = Agneta jaaaa.. Det blev visst lite fel förra gången, det var inte planerat..

  Kul att man kunde vara till hjälp där ute i vattnet! Visst är det härligt!!

 9. Kusin Sabina säger:

  Hej Johanna och David
  Grattis till förlovningen!
  Mamma och jag är hos farmor och farfar så vi fick reda på det när Elisabet ringde.Kommer ni hålla på ett år till bröllop eller sker det också på resande fot?
  Farmor och farfar,(alltså din mormor och morfar Johanna), hälsar och grattar också.
  Många kramar från Sabina

Lämna en kommentar