Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/huggse/public_html/davanna/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/huggse/public_html/davanna/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/huggse/public_html/davanna/wp-includes/theme.php on line 508
Davannas resa grandisimo 2008 » Blog Archive » Davids rastafarian hårhjälm

Davids rastafarian hårhjälm

föreefterSalong Safari meckade ihop den åt David under fyra timmar dagen före mellanlandningen i Sthlm. Den familj och  vänner som jag hann träffa före resan ytomlands blev hyfsat chockade och det är ju alltid kul. Och såklart är det en del folk hittills som vill “smokie smokie, rasta?” eller bara snacka reggae. Men det bästa är nog att att David får ha sitt efterlängtade pannband påkolla pannan!! sig igen. Sist -1986- var ju världen bevisligen inte redo. Den här gången var pannbandet dock Johannas goda idé. Om David inte hade det så skulle han se sådär anatomiskt topptung ut som Daniel Lemma. Ni vet, han göteborgaren vars karriär följt samma elva graders lutning som (hans polare?) Papa Dee och Karl Dyall.

Det är i nuläget dock tveksamt om Davids dreadlocks överlever den hårda tiden här i nya världen. Nästa frisyr måste kanske bli den oprövade stubb med utstående öron a k a vingmuttern.

6 kommentarer to “Davids rastafarian hårhjälm”

 1. Lötta säger:

  Haha, känner igen det där med semesterfrilla :) När jag och J var i australien hade jag löshår, ända till midjan skulle det vara!!! Jajamensan, det var tänkt att det skulle vara glansigt och fladdra i vinden och jag skulle känna mig som en jävligt fresch beach girl…
  Löshår… salta bad och vågor som man kastats runt, borst-tvång 3 ggr om dan och flätning av hår varje kväll, var dock inte riktigt min grej…(överraskad?!) Vilket gjorde att det snygga håret långsamt förvandlades till dreads och till slut togs ur- men det var kul ett tag och jäkligt snyggt, första dagen….

  Ser fram emot vingmuttern! Mera bilder till folket!
  Miss U guys

 2. Jonne säger:

  Kalle Rapp har haft hårband hur länge man kan minnas så det är det ditt minsta problem

 3. G o B säger:

  En inlägg i debatten att de tu har blivit ett. Har vi missat en stor fest eller…? Vi hade tänkt att den festen skulle vi bli bjudna på efter resan om ni fortfarande är sams då. Apropå frisyr, har vi en gäst i huset med rufsig frisyr, han hälsar! KRAM

 4. Aggebagge säger:

  ..out in the streets they call it muuuurder….

  ..a la la la la long, a la la la la longlongilong long long kalsong!

 5. Birgitta säger:

  Stigs kommentar till din frisyr: Vad har pöjken på huvudet? Är det en lurvig mössa?

 6. David säger:

  Hehe, farbror Stig, den gamle skojaren. Ja, den funkar onekligen bra som det har uppe i Bolivias hoga berg. Halsa!

Lämna en kommentar